Potěšte hosty vlastnoručně připravenými sladkostmi v CANDY BARu

07.06.2014 11:44

Chcete udělat hostům radost? Připravte jim sama nějaké lahůdky! Na Vaší oslavě, svatbě, nebo na domácí párty je umístěte do samostatného sladkého baru. A uvidíte, že uspějete! ;)

CANDY BAR je označení části slavnostní tabule, ve které si hosté vybírají ze sladkostí a ovoce. Aktuálním trendem je mít sladký bar i na svatební tabuli a navíc jej doplnit produkty z vlastní výroby:)

Nevěstám doporučujeme připravit takový druh cukroví, který je snadný na přípravu. Přeci jen nejbližší dny před svatbou jsou hektické. Sladkosti můžete sladit s dortem, stačí jen malý detail, sladké perličky v barvě dortu nebo papírové kraječky.

Doplnit Candy bar můžete oblíbenými bonbony, miniaturami sušenek nebo malinkými dortíky z cukrárny. Milovníky čokolády potěšíte čokoládovou fontánkou. A hostům v dietě určitě přijde v hod místní i netradiční ovoce. Jedna naše klientka nejraději peče bábovku a tak připravila malé bábovičky a hosté byli nadšeni:)

Candy bar rozhodně ocení děti. Budou-li na Vaší hostině děti, určitě je potěšíte lízátky a maličkými hračkami, které je zabaví. Můžete nafouknout balonky, nabídnout malé bublifuky, konfety a jiné drobnosti. Za pár korun se Vaše oslava stane nezapomenutelnou pro mnoho hostů;).

Fantazii se meze nekladou. Potěšte oči i chuťové pohárky Vašich hostů!

Nezbývá-li Vám na přípravu sladkého baru čas a chuť a přesto byste jej chtěla. Agentura VŠEproLIDI.cz Vám ráda pomůže s přípravou.

Kontaktujte nás, rádi připravíme nezávaznou nabídku na míru.

Kontakt

VSEproLIDI.cz inspirace@vseprolidi.cz